31 Aralık 2014 Çarşamba

Şifresiz SSK - SGK Sigorta Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

E-devlet kapısı şifresi sahibi olmadan sigorta hizmet dökümü alabilmeniz mümkün. SSK SGK sigorta Hizmet dökümü E-devlet kapısı şifresi sahibi olmadan nasıl alabileceğiniz hakkında sizlere rehber bir yazı hazırlamaya çalıştık.



E-devlet kapısı şifresi yardımıyla birçok resmi işlemleri internet üzerinden interaktif olarak gerçekleştirilebiliyor fakat herkes E-devlet kapısı şifresi sahibi olmadığı da açık bir gerçek.


E-devlet kapısı şifresiyle birçok resmi işlemlerimizi halledebiliyor olmamıza karşın E-devlet Kapısı şifresi olmadan da SSK- SGK hizmet dökümü alınabilmesi mümkün. Sigorta hizmet dökümü alabilmek için e-devlet şifresi gerekli değildir. Fakat E-devlet şifresi yardımıyla daha rahat ve kolay bir şekilde sigorta hizmet dökümü alabilirsiniz.


Şifresiz sigorta dökümünü alabilmek için ilk olarak SGK resmi web sayfasına giriş yapmanız gereklidir. E-devlet kapısı şifresi olmadan da SSK – SGK sigorta sorgulama yapabilmek için aşağıda verdiğimiz linkle tıklayarak SGK Sigorta sorgulama sayfasını açabilirsiniz.


Şifresiz Sigorta Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayınız…


4a hizmet dökümü Şifresiz Sigorta Hizmet Dökümü Almak


Açılan SSK- SGK sigorta sorgulama sayfasında size sorulan bilgileri karşılarındaki kutucuklara girdikten sonra Bilgileri Sorgula butonuna basarak sigorta sorgulama işlemi yapabilirsiniz.


Daha sonra açılan sayfada Üst menüde bulunan HİZMET kısmından sigortalı çalışan iseniz 4A Hizmet Bilgisi linkine tıklayarak hizmet dökümü alabilirsiniz. İsteğe bağlı sigorta ödüyorsanız 4B Hizmet Bilgisi linkine tıklayarak şifresiz sigorta hizmet dökümü alabilirsiniz.


Şifresiz Sigorta Hizmet Dökümü Almak


Şifresiz Sigorta Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayınız…


4a hizmet dökümü formu 4a hizmet dökümü formu



Şifresiz SSK - SGK Sigorta Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder