4 Aralık 2014 Perşembe

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ SORGULAMA


SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ KONUSU : Türkiye`de nüfusun yaklaşık %50`sine sigorta ve sağlık hizmeti sunmaktadır. SGK- SSK, sigortalıların emekliliği ve sağlık standardını sağlamak amaçlı kullanılan bir devlet güvencesidir. SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ


Türkiye`de insanların özellikle internet üzerinden rahatlıkla sorgulama yapabilecekleri, SSK ve SGK Hizmet dökümü ile primi sorgulama işlemleri ve vergi affı ile ilgili yeni gelişen haberleri takip edecekleri birçok hizmetinde yanında sunulduğu Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ve E-SGM Sorgu ekranından ulaşabilmeniz için düzenlemiş bir sistemdir. Gerekli ve takip etmeniz için bütün bilgilere ulaşmanız bu yöntemle çok kolaylaştı.


Şifresiz Sgk Hizmet Dökümü Sorgulama Nasıl Yapılır?


SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ


SGK ve SSK ile ilgili tüm işlemlerinizi sorgulama sayfasından yaparak ulaşabilirsiniz. SGK ve SSK randevu, hizmet dökümü, sorgulama işlemleri, E-SGM üzerinden şifresiz dökümlerinize ulaşabilirsiniz. SSK ( SHK 4A) bir tür sigorta kapsamıdır. Sigorta sorgulama ile 4A SHK hizmet dökümü yani SSK hizmet dökümü gibi sizin hizmetinize ait bilgiler, gün sayınızı belirten 4A SGK hizmet dökümü ne zaman emekli olacağınızı hesaplamanızda da yardımcı. ”E-SGM Hizmet Sorgulama Ekranı” sigortalının sorgu ekranı olmakta ve ” E-DEVLET” ile sigorta sorgulama şeklinde iki şekilde yapabilirsiniz.


Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sitesinde kişi bilgisi sorgulama ya da e-devlet şifreniz ile kimlik bilgilerinize, trafik cezalarınıza, motorlu taşıt vergilerinizi, hizmet dökümü sorgulama gibi birçok sayfanın bilgi verici içeriklerine ulaşabilmekteyiz. TC kimlik no öğrenme, SSK ile SGK primleri sorgulama, SSK randevu için, sigorta sorgu, SGK 4A- SSK hizmet dökümleri, SSK gün dökümü, SSK no öğrenme, maaş sorgulama, maaş hesaplama, SSK borç sorgu, emeklilik hesaplama, SSK işe giriş sorgusu, SSK danışma hattı, SSK ne zaman emekli olurum? Gibi birçok hizmetin sunulduğu uygulamaları kullanabilirsiniz.


SGK, SSK Hizmet Dökümü`nü yeniden şifresiz görebilme imkânı da sağlandı. Tekrar etmek gerekirse, tüm hesaplamalar daha doğru sonuçlar elde etmek için kişinin özel bilgileri ile sigorta sorgulama ve SSK- SGK hizmet dökümünden faydalanmanız çok kolay bir sisteme bağlanmış ve her bir seçenek, kendi bilgilerinize ulaşmanızda kolaylık sağlanmıştır.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK HİZMET DÖKÜMÜ ŞİFRESİZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder