4 Aralık 2014 Perşembe

E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ

BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ


E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA KONUSU : Bağkur, hiç şüphesiz ülkemizde en çok kullanılması tercik edilmekte olan ve bazı muhtelif sebepler doğrultusunda kullanılan sosyal güvenlik hizmetidir. İşletme ve iş yeri sahipleri sosyal güvenlik kurumu kanunları gereğince Bağkur sosyal güvenlik hizmetinden faydalanmaktadırlar. Kendi içerisinde sınıflara ayrılmış olan Bağkur sosyal güvenlik hizmetleri arasından doğru ve en etkili olanını tercih edilmesi doğrultusunda son derece etkili bir sgk hizmetidir. İsteğe bağı sigortalılık ya da tarım veya çiftçi bağkuru olarak tanımlanabilmekte olan bu sosyal güvenlik hizmeti son derece etkili bir hizmettir. E devlet şifresi ile bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirmek mümkündür. Düzeli olarak yatırılıp yatırılmadığını ve sosyal güvenceniz ile ilgili olan diğer tüm bilgileri bu yolla öğrenmeniz mümkündür. E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ 


E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA

E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA


E devlet şifresi ile bağkur sorgulama işlemi son derece basit ve kolay bir işlendir.İnternet üzerindeki arama motoruna Türkiye.gov.tr yazarak çıkan bölüme tıklayınız.PTT aracılığı ile sahip olduğunuz şifrenizi ve TC kimlik numaranızı girerek sizin için oluşturulmuş olan platforma girebilirsiniz.PTT genel müdürlüklerinden ya da şubelerinden alınan bu şifreler tek kullanımlık şifrelerdir.Bir kez giriş yaptığınız durumda kendiniz için bir şifre oluşturarak bundan sonraki kullanımlarınızı girişlerinizi bu şekilde yapmanız mümkündür.Sisteme giriş işlemini gerçekleştirmenizin ardından,sosyal güvenlik kurumu bölümünde 4b yani Bağkur sosyal güvenlik hizmetini kontrol etmeniz mümkündür.


E devlet şifresi ile bağkur sorgulama sistemine giriş yaptıktan sonra Bağkur sosyal güvenlik hizmetiniz ile ilgili olarak, borç sorgulaması, ödeme bilgileri, basamak bilgisi, hizmet dökümü alabilme, emekli aylığı hesaplama ve tescil kaydı gibi birçok işlemi bir arada gerçekleştirmeniz mümkündür. E devlet sisteminize sürekli giriş çıkış yaparak bu ve bunun gibi birçok işlemi yapabilmeniz mümkündür. Bu nedenle e devlet şifrenizi sürekli hatırınızda kalacak bir şekilde oluşturmanız gerekmektedir. PTT şubelerinden edinebildiğiniz e devlet şifreniz sayesinde bağkur ile ilgili olan işlemlerinizi internet üzerinden kolaylıkla yapmanız mümkündür. Teknoloji hızla gelişirken bizler için oluşturulmuş olan birçok kolaylık sayesinde hayatımız ve güvenliğimiz koruma altında.


E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.



E DEVLET ŞİFRESİ İLE BAĞKUR HİZMET DÖKÜMÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder