4 Aralık 2014 Perşembe

SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE

SSK NO İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ


SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE SORGULAMA KONUSU : Sosyal Güvenlik Kurumu Sicil no ile sorgulama nasıl yapılır? Tc kimlik numaranızla sicil numaranızı nasıl öğrenirsiniz konularını siz değerli kullanıcılarımızla paylaşacağız.  Sgk ile ilgili bilgilerinizi sizlerde web portalı üzerinden almak istiyorsanız ve bunun için sizlere 24 saat boyunca kesintisiz hizmet veren bir adres arayışındaysanız, tek yapmanız gereken şey yıllardan beri yasal olarak hizmet vermeye yetkili olan sitemizi tercih edebilirsiniz. SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE


Hiç bir ücret ödemeden sizlerde sigorta durumunuz ile alakalı tüm bilgileri almak istiyorsanız her zaman sizlerin yanınızda yer almaya devam ettiğimizi de belirtelim. Son derece kolay bir şekilde elde etmek istediğiniz bütün bilgilerinizi pc, tablet ya da akıllı cep telefonlarınızdan ulaşabilirsiniz. Her gün Türkiye’ nin dört bir köşesinden binlerce kişiye bu verileri elde etmeleri açısından yardımcı olmayı sürdürdüğümüzü de dile getirmek isteriz.


Sadece Sgk numaranız yeterli olacaktır


SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE

SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE


Sigorta gün sayınız, ödenilen primler, borç bilgiler, provizyon durumu, emeklilik ile alakalı dökümanlar, maaş bilgileriniz ve benzeri diğer tim öğrenmek istedikleriniz için tam bir biçilmiş kaftan olduğumuzu da söyleyelim. Web ortamı üzerinden bu konularda aklınızda yer eden tüm soru işaretlerinizi böylece noktalayabileceksiniz. İnternet sayfamızın ana kategorisinde yer alan sorgulama ekranına Sgk sicil numaranızı girmeniz yeterli olacaktır. Başka hiç bir kimlik bilgisi ve teferruatla uğraşmadan hedeflediğiniz sorgulamaları anında yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sigortanıza dair aksattığınız şeyleri takip etmek ve varsa borç bilgilerinizi de görmek için güncel bilgileri okuyabilir ve böylece bilgi sahibi olabilirsiniz.


Yeni yapılandırma imkânını da hemen bizimle değerlendirin


Geçtiğimiz aylarda torba yasa olarak çıkan ve Sgk borçlarını da kapsayan bu fırsat ile ilgili yapılandırma işlemlerinizi de sitemiz üzerinden neticelendirmenin ne kadar mümkün olduğunu görebilirsiniz. Üstelik bütün bunlar içinde Sgk sicil numara verileriniz yeterli olacaktır. Tahmin ettiğinizden çok daha elit ve güvenilir hizmet için A’ dan Z’ ye bütün beklentilerinizi giderebilmenin mutluluğunu da bizimle bulacaksınız. Her zaman sizlere en iyi yardımı sunmak, aklınızda yer eden karışıklığı gidermek ve sigorta sürenize dair bütün detayları keşfetmek adına sadece bir tık kadar uzağınızda bulunduğumuzu da aklınızdan çıkarmayınız. Keyifli, iyi ve gönlünüzden geçen bir hizmeti almak için hemen sitemizi ziyaret ediniz.


Konuyu Ayarıntılı Biçimde İşlediğimiz Bu ‘ SSK NO İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ  ‘ Makeldende Okuyabilirsiniz.


TC Kimlik No ile Sicil Numarası öğrenme


Şimdi sizlere SGK’nın yeni başlattığı bu hizmet ile beraber TC Kimlik Numaranızı kullanarak Sicil Numarası öğrenme konusunu anlatacağız. İlgili web siteye giriş yaptıktan sonra sizden bir takım kimlik bilgileri istenir. Bunların en başında TC Kimlik numarası, nüfusa bağlı olduğunuz il/ilçe, kütük numarası, cilt no, aile sıra no gibi bilgiler! Bu bilgiler eğer eşleştiği zaman doğru olarak girildi ise sonuç olarak şifrenizi elde edebilirsiniz.


Sicil numarası şifresi ile beraber SGK’dan her türlü bilgiye ulaşabilme olanağınız mevcut. 4A, 4B veya 4C olmanız hiç önemli değil, yeter ki sizin elinizde tam olarak tüm bilgiler sunulmuş olan bir kimlik olsun yeterli!


Prim sorgulama, hizmet dökümanı sorgulama veya bunun benzeri pek çok SGK’yı kapsayan bilgiye erişmek adına tüm vatandaşlara sunulmuş olan sistemden artık sicil numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz! Sorgulamalar sonucunda da tüm istenen bilgiler sizlere listeler halinde yansıtılacaktır. Bu listelerden edinilen bilgilerden sonra da işlem tam olarak istediğiniz biçimde sizlere sunulur ve hizmet ile alakalı tüm bilgilere erişebilirsiniz.


TC Kimlik numarasının önemini de bu yönde bir kez daha öğrenmiş olduk. Gerekli her türlü bilgiye sizleri kolayca ulaştırabilen bu süper sistem artık tüm vatandaşların kullanımında! Eskiden elinizde ki karne ile her hafta veya ay gibi skala aralıkları ile işlemeler veya bunun benzeri durumlar söz konusu oluyordu fakat artık bu duruma hiç gerek yok! Kolayca sizlere bu durumun sonuçlanacağı pek çok seçenek sunuluyor! Sicil numarasına sahip olan her vatandaş dilediği gibi hem SGK sitesini, hem de turkiye.gov.tr sitesini kullanabilir. Artık sicil numaraları zorunlu hale getiriliyor ve en kısa süre içinde bu numarayı edinmenizi öneriyoruz. Çünkü TC kimlik numarası ile sorgulamanın kısa süre sonra kalkacağı haberleri şimdiden yayılmaya başladı. Bu durum ile alakalı sizleri bilgilendirdik, yukarı da anlatıldığı şekilde istenilen adımları takip ederek kolayca SGK TC Kimlik numarası ile sicil numarası öğrenme işlemini tamamlayabilirsiniz. 4A, 4B veya 4C olarak sorgulamalarınızı bu şekilde tamamlayabilirsiniz.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder