28 Aralık 2014 Pazar

SGK Hizmet Dökümü Çıktısı Almak İçin Ne Yapmalıyız?

SGK hizmet dökümü çıktısı almak için sigorta sorgulama işlemi yapmalısınız. SSK Sigorta sorgulama işlemi yaparak hizmet dökümü çıktısı alabilirsiniz.


SGK hizmet dökümü çıktısı 2 şekilde alabilirsiniz. Birincisi SGK resmi web sitesi üzerinden, ikincisi E-devlet sistemi üzerinden.


SGK web sitesi üzerinden SGK hizmet dökümü çıktısı almak için aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.


SGK Hizmet Dökümü çıktısı almak için tıklayınız…


4a hizmet dökümü SGK Hizmet Dökümü çıktısı almak


Açılan sorgulama sayfasında TC kimlik No, cilt no, doğum yeri, doğum tarihi ve güvenlik kodu gibi bilgileri eksiksiz olarak doldurmalısınız. Bu bilgileri doldurduktan sonra Bilgileri Sorgula butonuna basarak sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Sigortalı çalışan iseniz açılan sayfada üst menüde bulunan HİZMET kısmından 4A hizmet bilgisi linkine tıklayarak sorgulama yapabilirsiniz. İsteğe bağlı sigortalı iseniz 4B Hizmet Bilgisi linkine tıklayarak sorgulama yapabilirsiniz.


4a hizmet dökümü formu şifresiz sigorta dökümü


Daha sonra hizmet dökümü çıktısı alabilmek için yaptığınız sorgulamanın ardından açılan hizmet dökümü sayfasında sağ üstte bulunan PDF işaretine tıklayarak SGK hizmet dökümü çıktısı alabilirsiniz.


SGK Hizmet Dökümü çıktısı almak için tıklayınız… SGK Hizmet Dökümü çıktısı almak


Bir diğer yöntem ise E-devlet kapısı üzerinden sorgulama yaparak hizmet dökümü çıktısı almak. Bunun içinde E-devlet şifresi ile giriş yaparak hizmetler listesinden Sosyal Sigortalar Kurumu başlığı altında sigortalı çalışan iseniz 4A Hizmet Bilgisi linkine tıklıyoruz, isteğe bağlı sigortalı iseniz 4B Hizmet Bilgisi linkine tıklıyoruz. Açılan hizmet dökümü sayfasında sağ üstte bulunan Yazdır butonuna tıklayarak SGK hizmet dökümü çıktısı alabilirsiniz.


SGK sitesi üzerinden hizmet dökümü çıktısı almak için tıklayınız….


E-devlet Sistemi üzerinden hizmet dökümü çıktısı almak için tıklayınız…



SGK Hizmet Dökümü Çıktısı Almak İçin Ne Yapmalıyız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder