27 Aralık 2014 Cumartesi

Şifresiz Sigorta Dökümü Nasıl Alınır | Şifresiz Sigorta Sorgulama

Sigorta dökümü almak için E-devlet şifrenizin olmasına gerek yoktur. Şifresiz sigorta dökümü nasıl alınır bu konuda sizlere rehber bir yazı hazırladık.


Şifresiz Sigorta Dökümü almak için SGK Resmi Web sitesine giriş yapabilirsiniz. SGK resmi web sitesi üzerinizden TC kimlik No ile şifresiz sigorta sorgulama yaparak sigorta dökümü alabilirsiniz. Paragrafın altında vereceğimiz bağlantı ile şifresiz sigorta sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.


Şifresiz Sigorta Dökümü Almak İçin Tıklayınız…


Açılan sigorta sorgulama sayfasında TC kimlik No ve kimlik bilgilerinizi girerek hizmet dökümü sayfasına ulaşabilirsiniz.


4a hizmet dökümü şifresiz sigorta dökümü


Sorgulama sayfasında sizlerden TC kimlik Numaranızı, doğum yerinizi, doğum tarihinizi, cilt numaranızı ve güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir. Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta güvenlik kodu her sorgulama sırasında değişmektedir. Ekranda gördüğünüz harf ve rakamlardan oluşan karakterleri doğru olarak girmeniz gereklidir.


4a hizmet dökümü formu şifresiz sigorta dökümü


Bilgileri doğru olarak girdikten sonra açılan sayfada üst menüde “HİZMET” yazan kısımda 4A hizmet bilgisi linkine tıklayarak şifresiz sigorta dökümü alabilirsiniz.


Şifresiz Sigorta Dökümü Almak İçin Tıklayınız…



Şifresiz Sigorta Dökümü Nasıl Alınır | Şifresiz Sigorta Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder