24 Aralık 2014 Çarşamba

SGK TC KİMLİK NO İLE SSK SİCİL NO ÖĞRENME

SSK SİCİL NO ÖĞRENME


SGK TC KİMLİK NO İLE SSK SİCİL NO ÖĞRENME KONUSU HAKKINDA : Şimdi sizlere SGK’nın yeni başlattığı bu hizmet ile beraber TC Kimlik Numaranızı kullanarak Sicil Numarası öğrenme konusunu anlatacağız. Sgk tc kimlik no ile ssk sicil no öğrenme


İlgili web siteye giriş yaptıktan sonra sizden bir takım kimlik bilgileri istenir. Bunların en başında TC Kimlik numarası, nüfusa bağlı olduğunuz il/ilçe, kütük numarası, cilt no, aile sıra no gibi bilgiler! Bu bilgiler eğer eşleştiği zaman doğru olarak girildi ise sonuç olarak şifrenizi elde edebilirsiniz.


Sicil numarası şifresi ile beraber SGK’dan her türlü bilgiye ulaşabilme olanağınız mevcut. 4A, 4B veya 4C olmanız hiç önemli değil, yeter ki sizin elinizde tam olarak tüm bilgiler sunulmuş olan bir kimlik olsun yeterli!


Prim sorgulama, hizmet dökümanı sorgulama veya bunun benzeri pek çok SGK’yı kapsayan bilgiye erişmek adına tüm vatandaşlara sunulmuş olan sistemden artık sicil numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz! Sorgulamalar sonucunda da tüm istenen bilgiler sizlere listeler halinde yansıtılacaktır. Bu listelerden edinilen bilgilerden sonra da işlem tam olarak istediğiniz biçimde sizlere sunulur ve hizmet ile alakalı tüm bilgilere erişebilirsiniz.


TC Kimlik numarasının önemini de bu yönde bir kez daha öğrenmiş olduk. Gerekli her türlü bilgiye sizleri kolayca ulaştırabilen bu süper sistem artık tüm vatandaşların kullanımında! Eskiden elinizde ki karne ile her hafta veya ay gibi skala aralıkları ile işlemeler veya bunun benzeri durumlar söz konusu oluyordu fakat artık bu duruma hiç gerek yok! Kolayca sizlere bu durumun sonuçlanacağı pek çok seçenek sunuluyor! Sicil numarasına sahip olan her vatandaş dilediği gibi hem SGK sitesini, hem de turkiye.gov.tr sitesini kullanabilir. Artık sicil numaraları zorunlu hale getiriliyor ve en kısa süre içinde bu numarayı edinmenizi öneriyoruz. Çünkü TC kimlik numarası ile sorgulamanın kısa süre sonra kalkacağı haberleri şimdiden yayılmaya başladı. Bu durum ile alakalı sizleri bilgilendirdik, yukarı da anlatıldığı şekilde istenilen adımları takip ederek kolayca SGK TC Kimlik numarası ile sicil numarası öğrenme işlemini tamamlayabilirsiniz. 4A, 4B veya 4C olarak sorgulamalarınızı bu şekilde tamamlayabilirsiniz.


SGK TC KİMLİK NO İLE SSK SİCİL NO ÖĞRENME İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK TC KİMLİK NO İLE SSK SİCİL NO ÖĞRENME

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder