10 Aralık 2014 Çarşamba

SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir

SGK Hizmet Dökümü 4a


SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir Konusu Hakkında :  Sigortalı olarak çalışmak hem bugünü hem de geleceği bir parça garantiye almak olarak nitelendirildiği için tüm çalışanların dikkat ettiği bir husustur. Sgk hizmet dökümü mobil uygulamasıda çıkmıştır. Vatandaşlar Google Play Store uygulaması olan SGK HİZMET DÖKÜMÜ 4A MOBİL UYGULAMA İNDİR ve sorgulama işlemini telefonundan yapabilirler. Yine aynı şekilde son çıkan yasalarla devlette çalışan insanların bu hakkını destekleyici maddelerle çalışanların yanında olduğunu göstermiştir. Bütün bu değerlendirmelerin ardından pek çok kişi geleceğini daha fazla güvence altına alabilmiştir. Bununla birlikte çalışanlar muhakkak sigorta primlerini sorgulayarak çalıştıkları firmanın primlerini yatırıp yatırmadığını kontrol etmelidir. Bununla ilgili internet üzerinden SGK 4A hizmet dökümü sorgulama kısmını kullanarak SSK bilgileri görüntülenebilir. 


SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama

SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama


Sigorta ile alakalı her türlü bilgiyi internet üzerinden sorgulayıp zamandan tasarruf edebilir böylece istenilen her an sigorta bilgi alanına ulaşılabilir. İster SSK ister BAĞ-KUR fark etmeksizin her türlü sosyal güvenceye sahip olan bireylere açık olan sosyal güvenlik kurumunun internet sitesi olan esgm den sigorta ile ilgili bütün bilgilere ulaşılabilir. Eğer herhangi bir yerde ücret karşılığı çalışıyorsanız maaşınıza göre firmanız sosyal güvence bedeli ödemelidir. Bu ödenen bedel ile birlikte emeklilik ve sağlık güvencesinden faydalanma hakkı doğar. Bu noktada esgm den tc kimlik numaranızı kullanarak sorgulama yapma butonuna tıklayarak sizden istenen tc kimlik numarası, il, doğum yılı ve cilt numarası bilgileriyle ve güvenlik kodunu onaylayıp giriş yapabilirsiniz. Bu işlemin ardından sizin için oluşturulmuş özel sayfaya giriş yapmış olursunuz girilen bu sayfa içerisinde sosyal sigortalar kurumuna kayıt olduğunuz tarihten itibaren bütün SSK bilgileriniz bulunmaktadır. Buradan yukarı kısımda yer alan hizmet butonu içinde yer alan 4A hizmet bilgisi alanı tıklanarak iş yeri numarası gibi pek çok bilgiyi sorgulanarak kontrol sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu bölümde hangi dönemde ne kadar maaş ödemesi yapıldığına dair bilgilerinizi de bulabilirsiniz. SGK 4A hizmet dökümü sorgulama bölümünün gün sayısına göre kazanç güncellemeleri firmanızın ödemesinden belirli bir zaman sonra olacağı için bazı durumlarda bu veriler eksik çıkabilir ancak bu fark maksimum bir aylık süreç için olacaktır.


Sosyal güvenlik kurumu vatandaşların mağduriyetinin oluşmaması için, SGK 4A hizmet dökümü sorgulama bölümünden online kontrol sitemini oluşturup istenilen an bakılmasını kolaylaştırmıştır.


 


SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama


SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Sosyal Sigorta Yazılımları Daire Başkanlığı’na bağlı mobil uygulama ekibi tarafından hazırlanmıştır.

Bu uygulama ile,


  1. Kimlik Bilgilerinizi kullanarak 4a Hizmetlerinizi sorgulayabilirsiniz.

  2. Kişisel hizmet bilgilerinin, ait olduğu sigortalı tarafından sorgulanabilmesi amacıyla bazı Nüfus bilgilerinin doğrulanması talep edilmektedir.

  3. Girdiğiniz bilgiler kayıt altına alınmamaktadır.

  4. Belge Türü :”A”:Asıl “İ”:İptal “E”:Ek “T”:Teftiş Raporu ile iptal edilen Hizmetler olarak ifade edilmektedir.

Hizmet Döküm Bilgilerinizde Farklı Ad ve Soyadın Görülmesi Halinde Bu Kişiye Ait Hizmetin Dikkate Alınmadan Gerekli Düzeltme İşleminin Yapılabilmesi İçin Bağlı Bulunduğunuz Sigorta İl/Sigorta Müdürlüğüne Müracaatınız Gerekmektedir.


Tarım sigortası hizmetleri ile askerlik borçlanmasına ait hizmetler sisteme aktarıldıkça görüntülenecektir. Kurum uygulamaları gereği yapılacak işlemler dışında sayfa içeriği bilgilendirme amaçlı olup,resmi belge olarak kullanılamaz. Uyuşmazlık halinde Kurum kayıtları esastır. Daha iyi hizmet verebilmek için yorumlarınızı mümkün oldukça dikkate alıyoruz.


SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir

SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir


SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir için tıklayınız.



SGK Hizmet Dökümü 4a Mobil Uygulama İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder