29 Aralık 2014 Pazartesi

Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Yapmak

Araçlarımız için sigorta çok önemlidir. Bunun için herhangi bir kaza durumunda araç sigortanız devreye girer ve zararınızın büyük bir kısmı sigortanız tarafından karşılanır. Bu yazımızda sizlere Ak Sigorta Hasar Dosya sorgulamasının nasıl yapıldığını anlatacağız.


Olası bir kaza durumunda araç sigortanız Ak Sigorta ise trafik kazası sonrası hasar dosya sorgulamasını Ak Sigorta web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ak Sigorta hasar dosya sorgulama yapmak için öncelikle bazı bilgiler sizden istenmektedir.


Meydana gelen maddi hasarlı kaza sonrasında kazazedeler kendi aralarında maddi hasarlı kaza tutanağı doldurarak bu tutanakları sigorta firmalarına ulaştırmaları gereklidir. Yaralanmalı ve ölümlü kazalar da ise kaza tutanakları polis ekipleri ve jandarma trafik ekipleri tarafından hazırlanır.


AK Sigorta Hasar Dosya Sorgulaması yapabilmek için öncelikle aşağıda verilen Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama bağlantısına tıklayarak sayfaya ulaşmanız gerekiyor.


Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama işlemini yapmak için tıklayınız….


Yeni açılan hasar dosyası sorgulama sayfasında sizlerden bazı bilgiler istenmektedir. 2 farklı şekilde hasar dosya sorgulaması gerçekleştirebilirsiniz. Birinci dosya numarası ile hasar dosya sorgulaması yapabilirsiniz. İkincisi yöntem poliçe numarası ve TC kimlik numarasını birlikte sorgulama y


ak sigorta hasar dosya sorgulama ak sigorta hasar dosya sorgulama


apabilirsiniz.


Açılan sayfada “Hasar Dosya Arama” başlığı altında şu açıklama yazmakta:


Aşağıdaki alanlara dosya numaranızı veya poliçe numaranızla birlikte T.C.K./V.K. numaranızı girerek hasar dosyanızın son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.


Seçeneklerden birincisi “Dosya Numarasına Göre Arama” kısmında ilgili kutucuğa dosya numarasını girerek arama yapabilirsiniz.


Seçeneklerden ikincisi Poliçe ve T.C.K. / V.K. Numarasına Göre Arama kısmında ise, TC kimlik numaranız ve poliçe numaranız ile arama yapabilirsiniz.


Her iki alandan sadece birini doldurmanız yeterlidir. Doldurma işlemini yaptıktan sonra devam butonuna tıklayarak Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama işlemini yapabilirsiniz.


Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama işlemini yapmak için tıklayınız….



Ak Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Yapmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder