24 Aralık 2014 Çarşamba

TC KİMLİK NO İLE SGK 4C SORGULAMA

SGK 4C SORGULAMA


TC KİMLİK NO İLE SGK 4C SORGULAMA KONUSU HAKKINDA : 4C tam anlamı ile işi olmayan, mevsimlik çalışan veya part time çalışıp sağlık güvencesi/bunun benzeri bir güvence isteyen kişilere verilen bir grup türüdür. Tc Kimlik No ile Sgk 4c Sorgulama


SGK üzerinden de TC Kimlik Numaranız ile eğer sigorta başlangıcınız yapıldı ise bazı sorgulamalar yapabilirsiniz. Hizmet dökümü, hizmet aralığı, SGK numaranız, iş giriş/çıkış zamanlarınız gibi! Bu sorgulamalar sonucunda da her türlü kendinizi güvence altında tutabilme olanakları sizlere sağlanır.


4C, alanında en sıkıntılı olan gruplandırmadır. Çünkü iş garantileri olmadığı gibi işverenler de bu gruba sigorta yapma konusunda pek yanaşmamaktadır. Fakat siz bu durumu takip ederek önüne geçebilir ve kendinizi de bu konu ile alakalı güvence altında tutabilirsiniz. Ssk Hizmet Dökümü Sorgulama sayfamızı okudunuz mu?


TC KİMLİK NO İLE SGK 4C SORGULAMA

TC KİMLİK NO İLE SGK 4C SORGULAMA


TC kimlik numarası ile sorgulama yapmak isteyen kişilere bu denli bir anlatım yapacağız. TC Kimlik Numarası ile SGK 4C sorgulamak isteyen kişiler SGK’nın kendi web sitesine ya da turkiye.gov.tr sitesine giriş yapabilirler. Daha sonrasında da alana var olan TC kimlik numaranızı girebilir ve sistemin de verdiği bu şans ile beraber hizmet dökümü veya bunun bazında ki pek çok sorgulamayı bitirebilirsiniz. Mutlaka sorgulama yapabilmeniz adına TC kimlik numaranızın olması gerekmektedir. Aksi halde istediğiniz sorgulamalar sizlere sağlanmayacaktır. Bu aşamalar ile beraber kolayca yapabileceğiniz bir sorgulama sizlerin ne kadar süre hizmet verdiği ve ne kadar süreli daha hizmet vermesi gerektiği konusunda bir doküman sunacaktır.


TC Kimlik numarası her Türk vatandaşının sahip olması gereken bir kimliktir. Fakat son zamanlarda ki imkanlar ile beraber Türk olmayan kişiler de TC kimlik numarası edinerek yabancı uyruklu olarak sigortaya bağlı çalışabiliyorlar. Bu durum da en çok 4C’ye bağlı olan vatandaşlar için geçerli.


Prim sorgulama yapacaksanız yine panel içinde ki menülerden ilgili alanı seçmeli ve sonrasında da sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Panelde yer alan her türlü menü, sizlerin sahip olduğu haklardır ve bu haklarınızı dilediğiniz gibi kontrol edebilme olanağınız mevcuttur. Bazı zamanlar sistem yoğunluğu veya çalışması gibi sebeplerden ötürü bilgiler net bir şekilde yansıtılmayabilir, korkmayın en kısa süreçte bu durum düzeltilir ve tekrardan ulaşmanız sağlanır.


4C EMEKLİLİK HİZMET SÜRESİ VE YAŞ HESABI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


SGK 4C HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.



TC KİMLİK NO İLE SGK 4C SORGULAMA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder