3 Aralık 2014 Çarşamba

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMIYORUM


Sgk hizmet dökümü alamayanlar hiç bu bahsedeceğim yolları denediniz mi? Bu adımları doğru bir şekilde yaparsanız, SGK HİZMET DÖKÜMÜ alabilirsiniz. Şimdi sizlere E devlet şifresi, Tc kimlik numarası ve Ssk sicil nuarası ile sgk hizmet dökümü nasıl alınır konularını tek tek inceleyelim ve yazılarımızın hemen altına ilgili devlet dairesinin linkini verelim ve vatandaşlar ilgili yerlerden doğru adımlarla hizmet dökümüne ulaşabilsin.


E Devlet Üzerinden E Devlet Şifresi ile Sgk Hizmet Dökümü Alabilirsiniz


Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’ de de teknolojinin gelişimi ile birlikte hizmetler daha kolay ve daha kısa sürede ve daha pratik verilmeye başlanmıştır. Özellikle tüm devlet işleri internet ve bilgisayar destekli olarak çözümlenmeye başlanmıştır.


Devlet işlerinin hızını, yaygınlığını ve etkinliğini artıran ve maliyetleri oldukça düşüren bir yöntem olan e-devlet yani elektronik devlet uygulaması diğer pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de Aralık, 2008 de uygulamaya konmuştur. E-Devlet uygulaması kısaca, devlet tarafından vatandaşa verilen hizmetlerin elektronik ortama taşınması demektir. www.turkiye .gov.tr, e-devlet kapısı ile tüm devlet, kamu kurumu ve belediye hizmetleri ile ilgili sorgulamaları yapabiliyorsunuz.


E-DEVLET ŞİFRESİ


SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM


E-Devlet kapısında pek çok işi alacağınız bir şifre ile internetten kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Bu hizmetten faydalanmak için öncelikle PTT’ den bir E-Devlet şifresini, bir bedel karşılığı alacaksınız. Bu şifreyi sadece siz bileceksiniz, size özel bir şifre olacak. Dilerseniz aldığınız şifreyi daha sonra değiştirerek, kendiniz bir şifre belirleyebilirsiniz. Sonra direkt www.turkiye.gov.tr ya da sgkhizmetdokumu.net adreslerinden turkiye.gov.tr adresine yönlendirilerek, giriş sayfasına ulaşacaksınız. Burada karşınıza bir pencere çıkacak ve sizden T.C Kimlik numaranızı ve e-devlet şifrenizi girmeniz istenecek. Böylelikle e-devlet uygulamasına girmiş olacaksınız. E-Devlet şifrenizi zaman zaman değiştirmeniz istenebilir.


SSK SORGULAMA


Şifreniz ile e-devlet ana sayfasına girdiğinizde e-hizmetler butonuna tıklayacaksınız. Açılan sayfa size her kurumda sorgulama yapabilme olanağını tanıyor. Örneğin Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve şubeleri, İŞKUR ya da SGK gibi uygulamalara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Siz SSK sorgulaması yapacaksanız, Sosyal Güvenlik Kurumu başlığı altındaki SSK ile ilgili başlıklara tıklayabilir ve pek çok sorgulamanızı yapabilirsiniz. Ancak, Sosyal Sigortalar Kurumu, 01.01.2008 tarihinde yürürlüğe giren 5510 sayılı kanun ile Sosyal Güvenlik Kurumu 4A grubu şeklinde değişmiştir.


E- Devlet şifresi ile girdiğiniz SGK hizmetlerinden 4A ile ilgili sorgulamalarınızı yapabilirsiniz. Bu alanda sorgulayabileceğiniz başlıklar bulunmaktadır. Örneğin, 4A emekli aylığı kesintileri, 4A emekli aylık bilgisi belge doğrulama, 4A emeklilik kaydı, 4A hizmet dökümü belge doğrulama ya da 4A sigortalı tescil kaydı tespiti gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.


E Devlet Üzerinden Sgk Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayınız.


Sgk Üzerinden TC Kimlik No ile Sgk Hizmet Dökümü Alabilirsiniz


SGK üzerinden TC kimlik numarası kullanılarak sigorta sorgulanabilir. Bu arama sonuçlarından sonra kişiler belli başlı bölgeler dahil olmak üzere ne kadar sigorta günü çalıştığı, ne kadar yattığı, ne kadar iş başında çalışabildiği hususunda bilgiler alabilir. Bilindiği gibi emeklilik yaşı denilen bir durum var ve bunun için de belli bir gün limiti kadar çalışmak durumundayız.


SGK’nın web sitesinden sorgulamalar yapılarak sigortanızın durumunu ve diğer ayrıntıları inceleyebilme olanağınız mevcut. Önce bir uyruk seçimi yapmalı, sonra verilmiş karakterleri girmeli ve TC Kimlik Numarasını da girdikten sonra sorgulayabilirsiniz. Sol kısımda ki menülerden ise prim incelemeleri ve diğer tüm ayrıntılara da erişebilirsiniz. SGK dökümleri son zamanlarda ki geliştirilmiş alt yapı sitesi ile beraber sizlere de fazlası ile bilgi sunulmaktadır.


Bu ayrıntılar hakkında çeşitli bilgiler edinmek, SGK TC kimlik numarası ile sigorta sorgulama konusunda da bir doküman elde etmek istiyorsanız direkt olarak web sitesi ile iletişime geçebilirsiniz. Her türlü detaya da bu noktalardan erişebilme olanağına sahipsiniz. Emeklilik yaşının henüz netlik kazanmadığı ve sizin çalışma gününe göre emekli edilme durumu söz konusu olduğundan ötürü de bu noktalarda mutlaka bilgi edinmeye bakın. İşlemler sonucunda da durum ile alakalı tüm noktalardan bilgi edinebilirsiniz.


ESGM üzerinden yapacağınız sorgulamalarda mutlaka kimlik bilgilerini bilmek durumundasınız. Aksi halde bakma veya kontrol etme gibi bir durum söz konusu olamaz. İncelemeler sonucunda istediğiniz bilgilere ayrıntılı ulaşamıyor veya haksız bir durum olduğunu düşünüyorsanız da itiraz etme gibi durumlar mevcut olabilir. Bazen sistemsel hatalardan sebep güncellemeler doğru şekilde yapılmayabiliyor. SGK TC kimlik no ile sigorta sorgulama hem SSK, hem emekli sandığı, hem de bağ-kur gibi tüm departmanları kapsamaktadır. Prim borcu gibi durumlar var ise hemen bu açığı kapatmanızı ve emeklilik yaşını da geçirmemenizi diliyoruz. Aksi halde hiç beklenmedik sorunlar çıkabilir ve bu durumdan dolayı da işiniz hiç beklenmedik bir şekilde sizleri zorlu bir durum altına da sokabilir. Şifreli veya şifresiz olarak iki farklı şekilde SGK TC kimlik no ile sigorta sorgulama hakkınız bulunmaktadır.


Sgk Üzerinden Sgk Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayınız.


E-Sgm Üzerinden Sicil No ile Sgk Hizmet Dökümü Alabilirsiniz


Sgk ile ilgili bilgilerinizi sizlerde web portalı üzerinden almak istiyorsanız ve bunun için sizlere 24 saat boyunca kesintisiz hizmet veren bir adres arayışındaysanız, tek yapmanız gereken şey yıllardan beri yasal olarak hizmet vermeye yetkili olan sitemizi tercih edebilirsiniz. Hiç bir ücret ödemeden sizlerde sigorta durumunuz ile alakalı tüm bilgileri almak istiyorsanız her zaman sizlerin yanınızda yer almaya devam ettiğimizi de belirtelim. Son derece kolay bir şekilde elde etmek istediğiniz bütün bilgilerinizi pc, tablet ya da akıllı cep telefonlarınızdan ulaşabilirsiniz. Her gün Türkiye’ nin dört bir köşesinden binlerce kişiye bu verileri elde etmeleri açısından yardımcı olmayı sürdürdüğümüzü de dile getirmek isteriz.


Sadece Sgk numaranız yeterli olacaktır


Sigorta gün sayınız, ödenilen primler, borç bilgiler, provizyon durumu, emeklilik ile alakalı dökümanlar, maaş bilgileriniz ve benzeri diğer tim öğrenmek istedikleriniz için tam bir biçilmiş kaftan olduğumuzu da söyleyelim. Web ortamı üzerinden bu konularda aklınızda yer eden tüm soru işaretlerinizi böylece noktalayabileceksiniz. İnternet sayfamızın ana kategorisinde yer alan sorgulama ekranına Sgk sicil numaranızı girmeniz yeterli olacaktır. Başka hiç bir kimlik bilgisi ve teferruatla uğraşmadan hedeflediğiniz sorgulamaları anında yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sigortanıza dair aksattığınız şeyleri takip etmek ve varsa borç bilgilerinizi de görmek için güncel bilgileri okuyabilir ve böylece bilgi sahibi olabilirsiniz.


Yeni yapılandırma imkânını da hemen bizimle değerlendirin


Geçtiğimiz aylarda torba yasa olarak çıkan ve Sgk borçlarını da kapsayan bu fırsat ile ilgili yapılandırma işlemlerinizi de sitemiz üzerinden neticelendirmenin ne kadar mümkün olduğunu görebilirsiniz. Üstelik bütün bunlar içinde Sgk sicil numara verileriniz yeterli olacaktır. Tahmin ettiğinizden çok daha elit ve güvenilir hizmet için A’ dan Z’ ye bütün beklentilerinizi giderebilmenin mutluluğunu da bizimle bulacaksınız. Her zaman sizlere en iyi yardımı sunmak, aklınızda yer eden karışıklığı gidermek ve sigorta sürenize dair bütün detayları keşfetmek adına sadece bir tık kadar uzağınızda bulunduğumuzu da aklınızdan çıkarmayınız. Keyifli, iyi ve gönlünüzden geçen bir hizmeti almak için hemen sitemizi ziyaret ediniz.


E-Sgm Üzerinden Sicil No ile Sgk Hizmet Dökümü Almak için Tıklayınız.



SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder