9 Aralık 2014 Salı

Mobil Hastane Randevu Alma Hastaneni Seç Android Uygulaması İndir

Hastane Randevu Alma Mobil


Mobil Hastane Randevu Alma Hastaneni Seç Android Uygulaması İndir Hakkında : Hastaneden randevu almak isteyen vatandaşlar için size 2 mobil uygulamadan bahsetmek istiyorum. Hastane arama ve mobil hastane randevu alımı için android uygulamalar yapıldı. Sosyal güvenlik kurumu MHRS Hastane Randevu alma uygulamasını 8 temmuz 2014 yılında, hastaneni seç android uygulamasını ise 28 kasım 2013 yılında google play store’da vatandaşların hizmetine sundu. Mobil Hastane Randevu Alma Hastaneni Seç Android Uygulaması İndir


Mobil Hastane Randevu Alma Uygulaması MHRS

Mobil Hastane Randevu Alma Uygulaması MHRS


Hastane randevu sisteminde büyük kolaylık sağlayan uygulamaları yazımızın devamında verdiğim linklerden indirebilirsiniz. Bu uygulamalardan birincisi MHRS uygulamasına nasıl kayıt olacağım? MHRS’den nasıl randevu alacağım konularını ve ikinci uygulama olan Hastaneni Seç uygulaması için ne yapmam lazım konularını sizlerle paylaşacağım.


MHRS Android Uygulaması 


MHRS RANDEVU alma uygulamısını telefonunuza indirdikten sonra tc kimlik numaranız, adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum yeriniz ve doğum tarihinizi girdikten sonra kolyaca üye olabilirsiniz. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın sunduğu “Merkezi Hekim Randevu Sistemi” mobil uygulaması, Android telefonunuz ve tabletiniz için özel olarak tasarlanmış olup, hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir. Uygulamanın kısa adı “MHRS Mobil” dir. MHRS Mobil ile tüm Türkiye’de Sağlık Bakanlığına bağlı Devlet Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri ve Merkezleri (ADSH, ADSM) için vatandaşların, istedikleri hekimden ve belirledikleri uygun olan tarihe randevu almaları sağlanır.


Bundan böyle hastanelerde uzun sıralar beklemenize gerek yok. MHRS Mobil uygulaması yardımı ile kolay ve hızlıca muayene randevusu alabilir ve aldığınız randevuları buradan takip edebilirsiniz. Randevu gününü, saatini ve hekiminizin o gün hastanede görev yapıp yapmadığını öğrenebilir, gidemeyeceğiniz randevularınızı buradan iptal edebilirsiniz.


SGK MOBİL UYGULAMALAR KATEGORİMİZİ ZİYARET EDEREK DAHA ÇOK UYGULAMA İNCELEYEBİLİRSİNİZ.


Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne ulaşmak için ayrıca internet üzerinden www.hastanerandevu.gov.tr adresini kullanabilir ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak kendinize ve yakınlarınıza randevu alabilirsiniz. Soru ve sorunlarınız için mhrs@saglik.gov.tr adresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.


MHRS Android Uygulaması İndir

MHRS Android Uygulaması İndir


MHRS Android Uygulama İndir için Tıklayınız.


Hastaneni Seç Android Uygulaması


Hastaneni Seç uygulaması için her hangi bir üyelik işlemine gerek yok. Uygulamayı indirip direk kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki bu uygulama hangi özellikleri içinde barındırıyor için yazımızı okumaya devam edin. Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altındaki sigortalılara en doğru, en hızlı şekilde Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı Sağlık Hizmet Sunucuları hakkında bilgi verilmektedir.
Bu kapsamda:

1- Özel Sağlık Hizmet Sunucusunu (Hastane,Özel Dal Merkezi, Diyaliz Merkezi,Tıp Merkezi vb.)arayabilirsiniz.

SHS’nin aldığı ilave ücret oranına, fotografına,harita üzerinde konumuna ,web adresine, telefon, faks, anlaşma konuları, doktorlarına ve doktorların çalışma saatlerine, SHS’nin uygulayabildiği işlemlere kadar çok detaylı bilgi alabilirsiniz.

2- Doktor arayabilirsiniz.

Doktorların detaylı CV’lerine ulaşabilirsiniz. ( Nerden kaç yılında mezun oldu, mesleki ilgi alanları nelerdir, kaç yaşında , fotografı vs.)

Doktor hangi saatler arasında hangi tesiste çalışıyor bilgisini görebilirsiniz.

3- En fazla ne kadar ilave ücret ödeyeceyeceğinizi ve ne kadar katılım payı vereceğinizi hesaplayabilirsiniz.

4- Tıbbi işlem arayabilirsiniz.

Böylece bir tıbbi işlemin hangi tesislerde ne kadar ilave ücret alınarak yapıldığını görüntüleyebilirsiniz.

5- Bu uygulamayla muayene katılım payı ve ilave ücret konusunda mevzuatsal olarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

6- Geçmiş tedavileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.


Hastaneni Seç Android Uygulaması

Hastaneni Seç Android Uygulaması


Uygulamamıza web üzerinden http://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/ adresinden de erişebilirsiniz. Sorun ve önerileriniz için bize shsweb@sgk.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Hastaneni Seç Android Uygulama İndir için Tıklayınız.



Mobil Hastane Randevu Alma Hastaneni Seç Android Uygulaması İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder