6 Aralık 2014 Cumartesi

SGK Başkanı Turkishwın Talks Etkinliğine Katıldı

Türkiye ile tüm dünya vatandaşı kadınların birbirlerine bağlanarak ilham ve güç verdikleri, fark yaratan “Kız Kardeşlik Networkü” TurkishWIN, özgün kadın hikayelerinin ve fikirlerinin paylaşıldığı Talks etkinlikleri kapsamında Ankara’daydı.


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, “Kız Kardeşlik Bağı” olarak tanımlanan TurkishWIN Talks etkinliğine konuk oldu. Sunumunda, insanların hayatları boyunca önemli seçimler yaptığını ve bu seçimlerin önemli sonuçlar doğurduğunu belirten Başkan Gökalp İlhan, kendi yaşamından örnekler verdi.


İş ve yaşam tecrübelerini anlatan Gökalp İlhan, katılımcılara daima kendilerine inanmalarını tavsiyesinde bulundu.

TurkishWIN’in ana teması “Seçimler” olan Talks etkinliğinde, konuşmacılar kendi hikayelerini şekillendiren seçimlerini anlatırken, farklı profillere sahip dinleyici kitlesiyle samimi paylaşımlarda bulundu.


Bilkent Cyberpak’ta gerçekleştirilen etkinlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, CNN Türk Baş Yazarı ve Editörü Ahu Özyurt, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Departmanı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Bilge Demirköz ve TurkishWIN’in kurucusu Melek Pulatkonak konuşmacı olarak yer aldı.


SGK BAŞKANI SGK BAŞKANI



SGK Başkanı Turkishwın Talks Etkinliğine Katıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder