3 Aralık 2014 Çarşamba

SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR

SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALMA


SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR KONUSU : SGK üzerinden Ssk sicil no ile ve TC kimlik numarası kullanılarak sigorta sorgulanabilir. Bu arama sonuçlarından sonra kişiler belli başlı bölgeler dahil olmak üzere ne kadar sigorta günü çalıştığı, ne kadar yattığı, ne kadar iş başında çalışabildiği hususunda bilgiler alabilir. Bilindiği gibi emeklilik yaşı denilen bir durum var ve bunun için de belli bir gün limiti kadar çalışmak durumundayız. SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR


SGK’nın web sitesinden sorgulamalar yapılarak sigortanızın durumunu ve diğer ayrıntıları inceleyebilme olanağınız mevcut. Önce bir uyruk seçimi yapmalı, sonra verilmiş karakterleri girmeli ve TC Kimlik Numarasını da girdikten sonra sorgulayabilirsiniz. Sol kısımda ki menülerden ise prim incelemeleri ve diğer tüm ayrıntılara da erişebilirsiniz. SGK dökümleri son zamanlarda ki geliştirilmiş alt yapı sitesi ile beraber sizlere de fazlası ile bilgi sunulmaktadır.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR

SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR


Bu ayrıntılar hakkında çeşitli bilgiler edinmek, Sgk hizmet dökümü nasıl alınır? konusunda da bir doküman elde etmek istiyorsanız direkt olarak web sitesi ile iletişime geçebilirsiniz. Her türlü detaya da bu noktalardan erişebilme olanağına sahipsiniz. Emeklilik yaşının henüz netlik kazanmadığı ve sizin çalışma gününe göre emekli edilme durumu söz konusu olduğundan ötürü de bu noktalarda mutlaka bilgi edinmeye bakın. İşlemler sonucunda da durum ile alakalı tüm noktalardan bilgi edinebilirsiniz. 


ESGM üzerinden yapacağınız sorgulamalarda mutlaka kimlik bilgilerini bilmek durumundasınız. Aksi halde bakma veya kontrol etme gibi bir durum söz konusu olamaz. İncelemeler sonucunda istediğiniz bilgilere ayrıntılı ulaşamıyor veya haksız bir durum olduğunu düşünüyorsanız da itiraz etme gibi durumlar mevcut olabilir. Bazen sistemsel hatalardan sebep güncellemeler doğru şekilde yapılmayabiliyor. Sgk hizmet dökümü alma işlemi hem SSK, hem emekli sandığı, hem de bağ-kur gibi tüm departmanları kapsamaktadır. Prim borcu gibi durumlar var ise hemen bu açığı kapatmanızı ve emeklilik yaşını da geçirmemenizi diliyoruz. Aksi halde hiç beklenmedik sorunlar çıkabilir ve bu durumdan dolayı da işiniz hiç beklenmedik bir şekilde sizleri zorlu bir durum altına da sokabilir. Şifreli veya şifresiz olarak iki farklı şekilde Sgk hizmet dökümü alma hakkınız bulunmaktadır.


E devlet üzerinden de Sgk hizmet dökümü alma hakkınız vardır bu konu için SGK HİZMET DÖKÜMÜ E DEVLET ŞİFRESİ İLE tıklayınız ve ilgili konumuz; e devlet üzerinden sgk hizmet dökümü alma, e devlet üzerinden sgk hizmet dökümü nasıl alınır? makalemizi okuduktan sonra yazı altında verilen linkten giriş yaparak E Devlet şifresi ile sgk hizmet dökümü alma işleminizi yapabilirsiniz.


Ssk sicil no ile sgk hizmet dökümü alma işlemi için de bir makalemiz bulunmaktadır. Bu makalenin geniş anlatımını bu linkten SGK HİZMET DÖKÜMÜ SSK NO İLE giriş yaptıktan sonra yazıda anlatılanlar; Ssk sicil no ile sgk hizmet dökümü alma, Ssk sicil no ile sgk hizmet dökümü nasıl alınır? konularını okuduktan sonra yazının aşağısında bulunan ilgili linkten giriş yaparak SSK Sicil no ile sgk hizmet dökümü alma işleminizi halledebilirsiniz.


Size anlattığımız konu TC ile sgk hizmet dökümü nasıl alınır? konusu idi. Diğer konulara yukarıdaki linklerden ilgilendiğiniz kısmına tıklayarak ulaşabilirsiniz…



SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder