29 Kasım 2014 Cumartesi

SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ

SGK 4D HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA


SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ HAKKINDA : İş Kanuna bağlı olarak devamlı ara vermeksizin yani kadrolu olarak çalışan işçi kesimi yeni platformda 4D olarak adlandırılıyor. 4D ülkemizin en efektif çalışan kadrosu olarak gösterilmektedir. Ayrıca bu kesim işvereni ile arasında sendikalaşma ile görüşmeler yaparak, haksızlığa uğradığı konumlarda greve gitme hakkına sahiptir. İş durdurma gibi grevler sonucu büyük ihtimal istediğini alacak potansiyele sahiptir. SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ


TC ile, EDevlet Şifresi ile ve Ssk no ile SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA

TC ile, EDevlet Şifresi ile ve Ssk no ile SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA


Bu işçi kesimi kesintisiz olarak çalıştığı için prim gün hesaplarında herhangi bir kesinti olmaması gerekmektedir. Bunun kontrolü de E-devlet platformu üzerinden yapılabilir. Bireyler ilk seferinde 2 TL eğer şifreyi kaybederlerse 2. Seferinde 4 TL olarak alırlar e-devlet şifreleri ile beraber platforma giriş yapabilirler. Kişisel bilgileri girdikten sonra, yukarıda e-hizmetler adı altında bir kategori bulunmaktadır. Buna tıkladığınızda karşınıza 100 e yakın alt başlık gelir. Bu başlıklarda askerlik durumundan, aile hekim bilgisine; trafik cezası sorgulamadan, tapu bilgilerine her türlü sizin devlet karşınızdaki durumunu sorgulamanızı sağlayan bir sistem vardır. Bunlardan biri de Hizmet Dökümü Sorgulamadır. O güne kadar çalıştığınız ve bunun karşılığı yatırılan primlerin detay bilgilerine ve hizmet karşılığı aldığınız tüm sigorta haklarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca emeklilik hesaplamasında titiz davranmak çok önemlidir. Bu konuda birçok ticari platform sizin adınıza bu hesaplamaları yapmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, doğru hesaplamanın yanı sıra, başvuru, takip, sonuç alma işlemlerinin her birinde özverili ve işin ehli olmaktır. Devletin dahi hata yapma ihtimali olduğunu düşünürsek bu konuda kesinlikle haklarımızın farkında olmalıyız. Ayrıca yeni çıkan yasalarla emeklilik yaşı gelmemesine rağmen, arada kalan sigorta farkını kapatarak emekli olma gibi dönem dönem olabilmektedir. Bu türden devletin bizler için çıkardığı kolaylıkları takip ederek, emeklilik hayatımıza erken kavuşmak gibi bir şansı yakalayabiliriz.


İnsanlarımızın özellikle sendikalaşmayı başarmış işçi kardeşlerimizin haklarını bilmesi ülke geleceği için çok önemlidir. 4D’ye bağlı bu bireyler, özellikle E-Devlet platformunu çok iyi takip etmeli ve bu platformundan tüm hizmet dökümü sorgulamalarını yapıp, dönem dönem kayıt altına almalıdır. Ülkemizin şartları sürekli değişebiliyor ve bu şartlara resmi belgelerle hazırlıklı bulunmak oldukça önemli.


TC İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK İLE İLGİLİ SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.


E DEVLET ŞİFRESİ İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK İLE İLGİLİ SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.


SSK NO İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK İLE İLGİLİ SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.


SSK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA ALMAK İLE İLGİLİ SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.



SGK 4d HİZMET DÖKÜMÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder