26 Kasım 2014 Çarşamba

SGK DÖKÜMÜ

4A SGK DÖKÜM


Sgk dökümü hakkında : SGK resmi internet sitesi olan E-SGM hizmet sorgulama ekranı ile sgk dökümü almak için ilk yapmanız gereken E-SGM ekranına giriş yapmaktır. Ekrana giriş yaptıktan sonra T.C. kimlik numaranızı, uyruğunuzu, cilt numaranızı, doğum yılınızı ve nüfus ilinizi giriniz. Sonrasında “Sorgula” butonuna tıklayınız ve sonra sigorta sorgulamanızı gerçekleştirmiş olursunuz. SGK DÖKÜMÜ


SGK DÖKÜMÜ NEDİR


2008 yılında SGK 4/A sıfatı kazanan SSK, bir tür sigorta kapsamıdır. SSK hizmet dökümü, yeni adıyla 4A SGK hizmet dökümü ya da sigorta sorgulamaları ile elde edeceğiniz bilgileri kullanmanızı tavsiye ederiz.


SGK DÖKÜMÜ

SGK DÖKÜMÜ


SGK’ nın E- Hizmetler başlığı altında sunduğu işlemlerden birisi de 4A ve 4B hizmet bilgisi işlemleridir. SGK bu uygulama ile birlikte bünyesinde prim yatırmakta olan bireylere prim gün sayıları, ne kadar süredir SGK’ lı olarak çalıştıkları ve ne kadar prim yatırdıkları hakkında bilgi hizmeti sunmaktadır. Bu uygulama ile birlikte artık sizde primli gün sayınızı ne kadar süredir SGK’ ya bağlı olarak çalıştığınızı ve ne kadar prim yatırdığınızı online olarak kolay ve rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu uygulamaya ulaşmakta tıpkı diğer uygulamalara ulaşmak gibidir. SGK resmi sitesine giriş yapıp E- Hizmet bölümüne tıkladığınız zaman karşınıza çıkacak olan sayfada Hizmet Bilgisi başlığı altından bu uygulamaya ulaşabilir ve gerekli duyduğunuz işlemleri yapabilirsiniz.


Bu sayfadan sgk dökümü ile ilgili işlemlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.


SGK DÖKÜMÜ ULAŞIMI İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK DÖKÜMÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder