26 Kasım 2014 Çarşamba

SGK HİZMET

Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet


SGK bünyesinde yer alan online hizmetler sayesinde vatandaşların en kolay yoldan hizmet almarına ilişkin sgk hizmet dökümlerine bakabilme olanağına sahipler. Sosyal Güvenlik Kurumu, çalışanlar ve işverenler için online olarak pek çok hizmet sunmaya devam ediyor. Sunulan bu hizmetler arasından çalışanlar için SGK-SSK hizmet dökümü ve ayrıca işverenler için SGK borcu yoktur belgesini online olarak görüntüleme imkanı sunuyor. SGK HİZMET


Çalışanların ve işverenlerin hizmet dökümü sorgulama işlemleri ile SGK kayıtlarında ne durumda olduklarını öğrenmeleri mümkün. Ayrıca işverenler bu işlemler ile SGK kayıtlarına ve ödedikleri prime göre mali durumlarını da kolaylıkla takip edebilir ve yıllık ve aylık bazda pek çok veriye ulaşabilirler. Sgk hizmet anlayışını daha iyi anlamak ve anlatmak için E-SGM ekranı ile 4A SGK hizmet dökümü yani SSK hizmet dökümünüze ulaşmak için sayfayı açtıktan sonra, T.C. kimlik numaranızı, cilt numaranızı, doğum yılınızı giriniz.


SGK HİZMET

SGK HİZMET


Nüfusa bağlı olduğunuz il ile cinsiyetinizi seçiniz. “Sorgula” butonuna tıklayınız. Açılan ekranın, sağ tarafında yer alan seçeneklerden “Hizmet Bilgisi” açılır menüsünü tıklayınız. Menüden SSK hizmet dökümü için “4A Hizmet Bilgisi” seçeneğini tıklayınız. Karşınıza SSK hizmet dökümü, yeni adıyla 4A SGK hizmet dökümünüz gelecektir. Böylece,  4A SGK hizmet dökümü yani SSK hizmet dökümünüzü ayrıntılı bir şekilde öğrenmiş olacaksınız.


Sgk Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayınız.



SGK HİZMET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder