27 Kasım 2014 Perşembe

SGK HİZMET DÖKÜMÜ

SGK HİZMET DÖKÜM


SGK HİZMET DÖKÜMÜ HAKKINDA : Sgk Hizmet Dökümü işlemi 2011 yılının 15 aralık günü itibariyle internetnet şifresiz olarak alınmaya başlandı. Sadece TC kimlik numarası ile sizde sgk hizmet dökümü alabilirsiniz. 4A hizmet dökümü güvencesine sahip olan kişiler bu hizmeti e devlet kapısı olan turkiye.gov.tr adresinden e devlet şifresi ile giriş yaparakta alabilirler. SSK hizmet dökümü sorgulama yapabilmek için E-Devlet sistemini kullanırken ihtiyacınız olan şifre burada yer almamaktadır. Bu şifre için postahanelerden 2 tl karşılığında verilen e devlet şifrenizi almanız gerekmektedir.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ

SGK HİZMET DÖKÜMÜ


Sosyal Güvenlik kurumunda yapılacak olan SGK HİZMET DÖKÜMÜ sorgulama işlemini yapmak için ise tek yapılmanız gereken bu adrese https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ girerek T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerinizin sekmelere girilmesi gerekiyor. Sekmeleri eksiksiz doldurduktan sonra 4a hizmet dökümünüzü görüntüleyebilirsiniz.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ NASIL ALINIR KONUMUZUDA OKUYABİLİRSİNİZ.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA KONUMUZDAN YARDIM ALABİLİRSİNİZ.


Sgk hizmet dökümünü ayrıca ssk sicil no ile de sorgulatabilirsiniz. Bu konuları sgkhizmetdokumu.net adresinden ayrıntılı bir şekilde ele aldık ve inceledik.


SGK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK HİZMET DÖKÜMÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder