4 Aralık 2014 Perşembe

SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE

TC İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA


SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE Konusu Hakkında : Sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümünüzü, çalıştığınız gün sayısını ve SGK prim günleri sayısını kontrol etmek, emeklilik için kalan gün sayısını hesaplamak için artık şifre gerekmeden kolaylıkla yapabilirsiniz. SGK TC kimlik no ile hizmet dökümü sorgulaması yapmanız için şifre gerekmeden sadece nüfus cüzdanınız ile sorgulama yapabilirsiniz. SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE


SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE

SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE


www.sgkhizmetdokumu.net adresine girerek açılan sayfanın sol tarafında yer alan sık kullanılanlar başlığı altında yer alan SGK Sorgulama alt başlığına tıklamanız yeterli. SGK TC kimlik no ile hizmet dökümü sorgulama işleminizi adımları takip ederek kolaylıkla yapabilirsiniz. Açılacak yeni sayfada ‘kişi bilgisi sorgulama’ penceresine tıkladığınız zaman sistem otomatik olarak yeni bir sayfa açıyor. Açılan e-hizmetler giriş ekranından uyruğunuzu seçtikten sonra kişi bilgisi sorgulama ekranı çıkıyor karşınıza. Burada ilgili boşluklara 11 haneli T.C kimlik numaranızı yazıyorsunuz, sonra bir alttaki boşluğu tıklayarak nüfusa kayıtlı olduğunuz ili seçiyorsunuz. Bu işlemi de yaptıktan sonra bir alt basamak olan doğum yılınızı yazdıktan sonra bir alt basamağa geçiyorsunuz. Burada da nüfus cüzdanınızın arka yüzünde yer alan cilt numarasını ilgili boşluğa yazarak son aşamaya geçiyorsunuz. Kişi bilgisi sorgulama sayfasında bilgileri sorgula butonunun üstünde yer alan harf ve rakamlardan oluşan güvenlik kodunu da ilgili boşluğa yazdıktan sonra mavi renkteki bilgileri sorgula butonuna tıklıyoruz. Açılacak olan yeni sayfada SGK tarafından yapılan duyuruları göreceksiniz. SGK sembolü altında yer alan DUYURU, TESCİL, EMEKLİ, HİZMET, ÖDEMELER, PROVİZYON, GSS, YAPILANDIRMA, ÇIKIŞ butonlarını göreceksiniz. Burada hizmet butonunu tıkladığınızda 4A hizmet bilgisi ve 4B hizmet bilgisi alt başlıkları açılacak. Bunlara tıklayarak adınıza kayıtlı hizmet dökümünü görebilir, kontrol edebilirsiniz.


Konuyu Ayarıntılı Biçimde İşlediğimiz Bu ‘ TC İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ ‘ Makeldende Okuyabilirsiniz.


SGK TC kimlik no ile hizmet dökümü sorgulama işlemlerinizi artık şifre kullanmadan sadece nüfus cüzdanı bilgilerinizle kolaylıkla ve kısa sürede yapabilir, hizmet dökümlerinizi görebilir, kontrol edebilir, çeşitli başlıklar altında tescil kayıtlarınızı, emeklilik bilgilerinizi, prim ödemelerinizi, istediğiniz tarihlere ait provizyon bilgilerinizi, GSS uygulaması kapsamındaki borç dökümünüzü ve borçlarınızı yapılandırma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. İşlemleriniz bittikten sonra kırmızı renkli ÇIKIŞ butonuna tıklayarak sistemden güvenli bir şekilde çıkabilirsiniz.


TC İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.



SGK HİZMET DÖKÜMÜ TC İLE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder