4 Ocak 2015 Pazar

TC Kimlik No ile Sigorta Sorgulama | Şifresiz Sorgulama

TC Kimlik no ile sigorta sorgulama yapabilmek için kimlik bilgilerinizi sorgulama sayfasında istenilen yerlere girebilirsiniz. Sigorta sorgulama yapılması için istenilen bilgiler arasında TC kimlik no, cilt no, doğum tarihi ve doğum yeriniz bulunuyor. TC kimlik no ile sigorta sorgulama yapabilirsiniz.


Sigorta sorgulama yapmak, sigortalı çalışanlar için sigorta prim günü hesabı yapmaları için gerekli bir uygulamadır. Sigorta sorgulama yapabilmek için SGK web sitesine giriş yapabilirsiniz. Aşağıda vermiş bulunduğumuz bağlantıya tıklayarak sigorta sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.


TC Kimlik No ile sigorta sorgulama yapmak için tıklayınız…


4a hizmet dökümü tc kimlik no ile sigorta sorgulama


Açılan sorgulama sayfasında sizleree sorulan TC kimlik no, cilt no, doğum tarihi ve yeri ve güvenlik kodunu doğru bir şekilde karşılarındaki kutulara girmeniz gerekiyor. Bu bilgileri doğru bir şekilde kutulara girdikten sonra “Bilgileri Sorgula” butonuna tıklayarak sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


4a hizmet dökümü formu tc kimlik no ile sigorta sorgulama


Açılan yeni sayfada üst menüde bulunan “HİZMET” bölümündeki 4A Hizmet Bilgisi linkinden TC kimlik no ile sigorta sorgulama yapabilirsiniz.


TC Kimlik No ile sigorta sorgulama yapmak için tıklayınız…



TC Kimlik No ile Sigorta Sorgulama | Şifresiz Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder