3 Ocak 2015 Cumartesi

Anadolu Sigorta Trafik Hasar Sorgulaması

Araçları için trafik sigortası oldukça önemlidir. Bu nedenle olası bir kaza durumunda devreye araç sigortaları girer ve hasarınızın bir kısmı veya tümü sigorta firmanız tarafından karşılanır. Bu yazıda sizlere Anadolu Sigorta Hasar Dosya sorgulamasının nasıl yapıldığını anlatacağız.



Olası bir kaza sonrasında araç sigortanız Anadolu Sigorta ise trafik kazası sonrası hasar dosya sorgulamasını Anadolu Sigorta web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Anadolu Sigorta hasar dosya sorgulama yapmak için öncelikle sizden poliçe no ve müşteri no bilgisi istenmektedir.


Maddi hasarlı kazaların sonrasında kazaya karışan taraflar kendi aralarında kaza tutanağı tutarak bu tutanakları sigorta firmalarına ulaştırırlar. Yaralanmalı ve ölümlü kazalarda ise kaza tespit tutanakları polis trafik ekipleri ve jandarma trafik ekipleri tarafından tutulur.


Anadolu Sigorta Hasar Dosya Sorgulaması yapabilmek için öncelikle aşağıda verilen Anadolu Sigorta Hasar Dosya Sorgulama bağlantısına tıklayarak sayfaya ulaşmanız gerekiyor.


Anadolu Sigorta Hasar Dosya Sorgulama işlemini yapmak için tıklayınız….


Açılan hasar dosyası sorgulama sayfasında sizlerden bazı bilgiler istenmektedir. Bu bilgiler arasında poliçe numarası ve müşteri numarası yer alıyor. Bu bilgileri girdikten sonra hasar sorgulaması yapabilirsiniz.


Anadolu Sigorta Hasar Dosya Sorgulama işlemini yapmak için tıklayınız….



Anadolu Sigorta Trafik Hasar Sorgulaması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder