4 Ocak 2015 Pazar

SSK 4A Hizmet Dökümü Çıktısı Alma Detaylı Anlatım

Sigortalı çalışanların SSK 4A hizmet dökümü çıktısı alabilmeleri için bu yardımcı yazımızı sizler için hazırladık. SSK 4A Hizmet dökümü nasıl alabilirsiniz sizler için adım adım anlattık. Yazımızı dikkatlice okuyarak SGK hizmet dökümü çıktısı alabilirsiniz.


Sigortalı olarak çalışan kimselerin en büyük sorunlarından biri de işverenleri tarafından sigorta primlerinin ya yatırılmaması ya da eksik olarak yatırılması. Bunun için 4a sigortalı olarak çalışan kişiler “sigortaları yatırılıyor mu, sigorta prim günleri düzenli ödeniyor mu, prim günleri tam ödeniyor mu?” gibi sorulara cevap bulabilirler.


Bütün bu soruların cevaplarını SSK 4a hizmet dökümü çıktısı alarak bulma şansına sahipsiniz. SSK 4a hizmet dökümü çıktısında SSK ödenen prim gün sayısı, SSK işe başlangıç tarihi, aylara göre ödenmiş sigorta prim gün sayısı hepsi ayrıntılı olarak yazmakta.


SSK 4a hizmet dökümü çıktısı almak için 2 yol vardır. Birinci yol kimlik bilgilerinizle birlikte SGK web sitesi üzerinden hizmet dökümü formu almak. İkinci yol ise E-devlet sistemi üzerinden şifrenizle birlikte giriş yaparak SSK 4a hizmet dökümü çıktısı almak.


4a hizmet dökümü SSK 4A hizmet dökümü çıktısı


SGK web sitesi üzerinden SSK 4A hizmet dökümü çıktısı alabilmeniz için altta verilen bağlantıya tıklayarak ilgili sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz. Sorgulama sayfası açıldıktan sonra TC kimlik No ve kimlik bilgilerinizi girerek Bilgileri Sorgula bağlantısına tıklayarak daha sonra açılan sorgulama sayfasında üst menüde bulunan HİZMET butonuna tıklayarak SSK 4A HİZMET BİLGİSİ bağlantısından SSK 4A hizmet dökümü çıktısı alabilirsiniz.


SSK 4a hizmet dökümü formu almak için tıklayınız….


4a hizmet dökümü formu SSK 4A hizmet dökümü çıktısı


E-devlet kapısı üzerinden E-devlet şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan E-hizmetler linkine tıklayarak Hizmetler listesini açabilirsiniz. Açılan hizmetler listesinde alt kısımlara doğru Sosyal Sigortalar Kurumu başlığı altında 4A Hizmet Bilgisi bağlantısına tıklayarak SSK 4A hizmet dökümü alabilirsiniz.


SSK 4a hizmet dökümü formu almak için tıklayınız….



SSK 4A Hizmet Dökümü Çıktısı Alma Detaylı Anlatım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder