12 Mayıs 2015 Salı

Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama

Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama


SSK ve SGK’lı olarak işe başlayan herkes başladığı günden itibaren prim ödemeleri yapılması gerekir. İşveren firma tarafından giriş ve çıkışlar aynı günlerde yapılmalıdır. İşe girdiğiniz günden ay bitimine kadar olan süre için priminiz yaklaşık bir ay sonra sisteme yansımaktadır. Bunun için işe başladığınız ilk günden itibaren sistemde bir ay sonra kontrol ederek girişinizin yapılıp yapılmadığını öğrenebilirsiniz. Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama


Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama
Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama

Şifresiz SGK, SSK işe giriş sorgulama yapmak için öncelikle http://www.turkiye.gov.tr adresine e-devlet şifrenizi kullanarak ya da şifresiz olarak giriş yapmanız gerekir. Bu şekilde giriş yaptıktan sonra sorgulama yaparak sistemden giriş ve çıkışlarınızı öğrenebilirsiniz. SSK prim gün sayınızı aynı şekilde bu sistemden kontrol edebilirsiniz.


Şifreniz olmadan da sistemden yararlanmanın kolaylığını sizlerde istediğiniz zaman internet üzerinden yaşayabilirsiniz. e devlet şifrenizi bilmiyor ya da kaybettiyseniz bu şekilde sistemden istediğiniz bilgilere ulaşabilir ve sorgulama yapabilirsiniz. Şifresiz SGK, SSK işe giriş sorgulama yaparak işe giriş olarak hangi tarihi yaptıklarını ve doğru olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. SSK ve SGK’lı olarak çalışanlar bu hizmetten istedikleri zaman yararlanarak primlerini kontrol edebilirler. Bu şekilde mobil uygulamadan da sisteme giriş yapabilir ve dışarı da olduğunuzda da sistemden sorgulama fırsatını bulabilirsiniz. Tc kimlik numaranızı kullanarak sorgulama yaparak prim ödemelerinizi takip edebilir ve sorun olmadığından emin olarak çalışmaya devam edebilirsiniz.


Şifre olmadan da SGK ve SSK’lı çalışanlar işe giriş sorgulaması yapabilir mi?


E-devlet şifresi olmayan sigortalı çalışanlar sistemden şifreleri olmadan da işe giriş tarihi sorgulaması yaparak bu konu da bilgi sahibi olabilirler. Bu şekilde istedikleri zaman istedikleri yerden internetten sisteme giriş yaparak şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama sekmesine tıklayarak TC kimlik numarası ile sorgulama yapabilirler. Basit ve kolay bir yöntem olan bu yolla istediğiniz bilgiye anında ulaşabilir ve hatta istemeniz durumunda bu bilgileri yazdırarak belge halinde de alabilirsiniz. İşe girdikten sonra bu şekilde kontrol ederek SSK veya SGK girişinizin yapılıp yapılmadığını öğrenebilirsiniz. Yapılmaması durumunda bu konuda önleminizi erkenden alabilirsiniz.


Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama İçin Tıklayınız




Şifresiz SGK SSK işe giriş sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder